ADANA / SEYHAN - Osmangazi Ortaokulu

TÜRKÇEM BENİM SES BAYRAĞIM ADLI PROJEMİZ

TÜRKİYE AZERBAYCAN ARASINDA YÜRÜTÜLEN TÜRKKÇEM BENİM SES BAYRAĞIM ADLI ETWİNNİNG PROJESİ

"Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında eTwinning projesi olan “TÜRKÇEM BENİM SES BAYRAĞIM” adlı projemiz faaliyetlerine başladı. Okulumuzun müdürü Ali AKARSU, İngilizce öğretmenimiz Didem ELDENİZ, Matematik öğretmenimiz Duygu Büşra GÜNEYLİ, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Emel KAPLAN ve Seher ERDOĞAN’ın yürüttüğü Azerbaycan ortaklı projemizde Türkçenin zenginlikleri, iki devletin kullandığı Türkçenin benzerlik ve farklılıklarını tespit etmek ve kültürümüzün, ses bayrağımız olan Türkçenin öneminin vurgulanması hedefleniyor. Projemiz, öğrencilerimize Sosyal, İletişim ve dijital becerilerini geliştirebildikleri ortamlar sunmaktadır."

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 09:30 - Görüntülenme: 48